Често задавани въпроси (FAQ)

МАРКИ

Онлайн магазин www.ParfumiKozmetika.bg предлага богат асортимент от парфюми и козметика на висококачествени продукти на Coty Inc, като Adidas, Bourjois, Beyonce, David Beckham, Enrique Iglesias, Guess, Lady Gaga, Halle Berry, Pierre Cardin, Playboy, Katy Perry, Miss Sporty, OPI, Rimmel London, Sally Hansen и др.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време. Тук може да виждате и да редактирате личните си данни, да преглеждате детайли от текущата Ви поръчка и да следите статуса й.
Когато използвате своя потребителски профил, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти.
При забравена парола за достъп, ще Ви бъде предоставена възможност за смяна на паролата, чрез проследяване на линк, изпратен на Вашият имейл адрес, посочен при регистрацията Ви.

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА

В случай, че сте забравили своята парола, на посоченият от Вас имейл, ще Ви бъде изпратен линк за смяна на паролата за достъп до сайта. Ако имате затруднения, моля свържете се с нас, за да Ви помогнем.

КАК ДА ПОРЪЧАМ

Когато се запознаете с предлагания асортимент и изберете своя продукт, който желаете да закупите, кликнете върху бутона „Купи”. По този начин продуктът ще бъде добавен в „Кошницата ви за online пазаруване”. Можете да променяте количеството на продукта, да добавяте още продукти в своята „Кошница”, както и да премахнете цялото й съдържание.

Моля да имате предвид, че изображенията на продуктите, имат само ориентировъчен, информативен характер и е възможно да има частично разминаване с предлагания артикул, най-вече по отношение на нюанси или разфасовка. Водещо значение при поръчка има наименованието на артикула, след което конкретизирате разфасовката, цвета или друг параметър и накрая посочвате броя от желания продукт.


С натискането на бутон „Поръчай”, Вие изразявате своето желание да извършите поръчка на избраните продукти в кошницата ви и да заплатите изчислената за тях стойност.

В Стъпка № 1 се попълват „Данни за клиента”: Име, фамилия, адрес, имейл, телефон. През цялото време виждате поръчаният от вас артикул, с посочена обща сума за плащане.
С натискане на бутон ”Продължи” преминавате към Стъпка № 2 „Преглед на поръчката”, където може да редактирате при необходимост въведените от Вас данни за клиент, данни за доставка, начин на плащане.

С натискане на бутон „Поръчай” Вие завършвате своята поръчка и виждате съобщение с индивидуалният номер на поръчката, стойността и избрания начин за плащане. След получаване на това съобщение, Вие получавате и потвърждение на имейл с цялата подробна информация свързана с направената поръчка.

След обработката на поръчката от наша страна ще получите имейл с информация, че поръчката е изпратена, транспортните данни и номера за проследяване на поръчката.

Статусът на поръчката си можете да проверите също така и от началната страница на сайта ни, когато, влезете в „Моя профил”.

Може да направите Вашата поръчка Online (24 часа / всеки ден), като:

• Изберете желаните продукти и ги добавете в кошницата на сайта;
• Изберете начин на плащане;
• При необходимост задайте нов адрес за доставка, ако той се различава от този във Профила Ви.
• Завършете поръчката.

Поръчките се изпълняват в рамките на 5 работни дни от датата на тяхното потвърждаване или извършено плащане.

ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО

Ако притежавате бизнес свързан с предлагането на парфюми и козметика и желаете да закупите от нашите продукти, моля да се свържете с нас, за да Ви предложим подходяща и приемлива оферта на добри цени.

Данни за контакт:

email: info@parfumikozmetika.bg; beautynet@abv.bg

тел: +359 885 89 44 75

 

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Всеки потребител с поръчка над 30 лв. получава продуктите с безплатна доставка.
Таксите за доставка с избрания от вас куриер ще бъдат изчислени автоматично на страницата за плащане.

ГАРАНЦИЯ И ОРИГИНАЛНОСТ НА ПРОДУКТИТЕ

www.ParfumiKozmetika.bg предлага богат асортимент от парфюми и козметика, обособени във функционални раздели и категории. Предлаганите продукти се отличават с високо качество и атрактивни цени.

Ние гарантираме, че всички продукти, предлагани в www.ParfumiKozmetika.bg са оригинални в своята първоначална опаковка от съответния производител. Продуктите се доставят от склад на дистрибутор, от където се снабдяват повечето парфюмерийни магазини и големи магазинни вериги у нас.
Представяме на Вашето внимание Сертификат за качество.

Когато имаме наличност, някои от продуктите ще бъдат придружени от безплатни мостри.

ИЗПРАЩАНЕ И СРОК НА ДОСТАВКА

Онлайн магазинът за парфюми и козметика www.ParfumiKozmetika.bg доставя поръчки на територията на цялата страна. Поръчките се изпълняват в срок от 5 работни дни от датата на получаване и потвърждаване на поръчката. Като потвърждение за направената от Вас поръчка, веднага получавате подробна информация на имейл, посочен от Вас при регистрацията. Информацията съдържа идентификационния номер на поръчката Ви, името на артикула, количеството, цена, доставка, отстъпка, обща стойност и избрания начин на плащане. В потвърждението също така са видими посочените от вас данни за контакт и за доставка.

Всички промоционални предложения в www.ParfumiKozmetika.bg важат до изчерпване на количествата! Обявяваме артикулите, в зависимост от подадената ни информация за наличност от склада на доставчика, но е възможно изчерпването на даден продукт, докато осъществявате своята поръчка. В този случай, наш служител ще се свърже незабавно с Вас, за да Ви уведоми за изчерпаната наличност.

Моля, прегледайте внимателно отново поръчката, за коректност на данните! Ако не желаете да поръчате даден продукт, моля не завършвайте поръчката!

Статусът на Вашата поръчка, може да бъде проверен по всяко време на нашия сайт, от Вашия личен профил.
В случай, че имате затруднения свързани със забавяне или проследяването на поръчката, моля свържете се с нас, за да ви помогнем. За да идентифицираме поръчката, ще ни е необходим индивидуалният номер, който се генерира при потвърждаването на поръчката.

КАК ДА ПЛАТИТЕ

• С наложен платеж (при получаване на пратката)
• С дебитна или кредитна карта (чрез ePay.bg в лева)
• С банков превод (в този случай изпращането на поръчката изчаква, до момента, в който парите постъпят по сметка)

АТРАКТИВНИ НИСКИ ЦЕНИ

Често задаван въпрос е как поддържаме ниските цени на артикулите, предлагани в нашият он-лайн магазин.
На първо място www.ParfumiKozmetika.bg е он-лайн платформа, която не изисква поддържането на магазин, заплащане на скъп наем, консумативи, режийни разходи и разходи за голям персонал.

Второто важно нещо е, че наличностите на предлаганите продукти се вземат директно от склада на производителя. Продуктите не изминават пътя през стандартната верига от диструбутори и други разпространители, които оскъпяват крайната цена. www.ParfumiKozmetika.bg скъсява пътя и представлява достъпното свързващо звено от производителя, директно до крайният клиент/потребител.
На трето място, държим да отбележим, че когато даден производител обяви продукт в промоция, ние не задържаме разликата от стандартната цена за себе си, а обявяваме истинската промоционална цена на продукта.

Комбинацията от тези фактори са от важно значение в политиката ни по определяне на цената на продукта, посочена в електронния магазин, което ни позволява да бъдем конкурентни на останалите магазини и атрактивни за вас!

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ И ПОЛИТИКА ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

www.ParfumiKozmetika.bg предприема мерки за защита на личните ви данни, съгласно Закона за защита на личните данни.
От съображения за сигурност на личните данни на всички Потребители, www.ParfumiKozmetika.bg изпраща данните само на e-mail адрес, който е бил посочен от Потребителя в момента на регистрацията.

С приемането на Общите условия на www.ParfumiKozmetika.bg, Потребителите се съгласяват, че предоставените от тях личните данни, са необходими за обработка и изпълнение на поръчките в електронния магазин.

Данните, които предоставяте са необходими единствено за целите на обработка на поръчката и продуктът/продуктите да бъдат доставени коректно да Вас!

По желание, предоставените от Вас данни, могат да бъдат използвани за изпращането на информация за промоционални продукти, като абонаментът за тази услуга може да бъде прекратен от Вас по всяко време.
Заявяването отново на желанието да получавате промоции и новини свързани с продуктите предлагани от www.ParfumiKozmetika.bg, може да бъде направено от Вашият профил в сайта, чрез отметка на „Желая да получавам имейли с промоции и новини”.

"Бюти Нет" ЕООД не продава, не отдава под наем и не разгласява личните Ви данни на трети лица!

При изявено изрично желание, Вашите лични данни могат да бъдат изтрити от нашата база данни и профилът Ви да бъде заличен.

ПОЛИТИКА ПО ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

АНУЛИРАНЕ
Ако по някаква причина, грешка или друго, не желаете поръчаният от Вас продукт да бъде изпратен, може да анулирате своята поръчка като се свържете незабавно с нас, в рамките на 1 час след получаване на потвърждението по имейл.

РЕКЛАМАЦИЯ
Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от Доставчика/Куриера и ако не отговаря на изискванията да уведоми за това незабавно Доставчика.
Съгласно Закона за електронната търговия имате право в 14-дневен срок да върнете поръчаният артикул. За да се възползвате от това право, моля да попълните и изпратите по електронен път до нас "Стандартен формуляр за връщане", достъпен на сайта на www.ParfumiKozmetika.bg.
Моля, имайте предвид, че могат да бъдат върнати продукти само след получаване на потвърждение от наша страна и уточнени условия за връщане.
Продуктите подлежащи на връщане не трябва да са използвани и трябва да бъдат в своята оригинална опаковка.
Ние ще възстановим цялата сума на продукта, включително разходите за доставка заплатени от Вас при получаване на продукта.При упражняване на правото на отказ, разходите за връщане на продукта са за Ваша сметка.

*********************************************************************
СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ

Изпратете рекламацията на адрес: "Бюти Нет" ЕООД, гр. Свищов, ул. "Люлин" № 24
email: beautynet@abv.bg


С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки:


Номер на поръчката: ..........................................
Поръчан на дата: ..............................................
Получен на дата: .............................................
Име на артикула: ...............................................
Количество на артикула: ...................................
Фактура: ...........................................................

Име и Фамилия на Купувача: .............................
Адрес: ............................................................
Телефон: ........................ email: .......................
Фирма: .............................................................
Банкова сметка №: ............................................

Причина за връщането: ...................................
........................................................................

 

Дата: ................

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

За всяка друга допълнителна информация, неуточнена по-горе, може да отправите запитване на нашия e-mail: info@parfumikozmetika.bg beautynet@abv.bg или на тел.: 0885 89 44 74 или да използвате формата за контакт в сайта.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас