Количката е празна


Adidas Men UEFA STAR EDITION Део спрей 150 мл.

4,89 лв.
Кат. номер: 3614221205044
Марка: ADIDAS

Марка Adidas въвежда нова линия на аромат и грижа за тялото под името UEFA Champions League Star Edition. Тези лицензирани продукти са посветени на Шампионската лига 2015/16 на УЕФА. Вдъхновението за ароматната линия от продукти, идва от идеята за конкуренция и стремежа към съвършенство, което позволява на феновете всеки ден да празнуват страстта и очарованието на тази велика игра.

Като най-престижния клубен футбол турнир в Европа, UEFA Champions League, обединява най-добрите играчи в света на едно от най-гледаните годишни спортни събития на планетата. Adidas, вдъхновен от това събитие, събра най-добрите и най-интензивни аромати, за да създаде освежаващ, дървесно-зелен аромат за мъже. Така се ражда новата звезда - Star Edition.

Дезодорантът Star Edition е с мъжествен аромат, започващ със засилваща се експлозия на бергамот и мандарина, подсилена от енергичната атака на отчетливи зелени листа от домат и свеж кардамон. Централни играчи в сърцевидния аромат са представени от чисти френски лавандулови нотки, подправени с черен пипер от Мадагаскар и нотка на роза, които разкриват съвременната мъжественост. В гръб остава основата от интензивни дървесни нотки на кедър и пачули от Индонезия, завършвайки аромата на достойните победители.

Партньорството за високи постижения

Повече от 30 години Adidas работи съвместно с Coty Inc. и спортисти, с които заедно създават аромати и продукти за грижа за тялото, които отговарят на техните нужди на терена и извън него. Докато първата колекция се фокусира върху блестящият трофей на Шампионска лига, новата линия на грижа за тялото се фокусира върху невероятното, звездно качество на играчите. Този турнир е истински празник на спортните постижения и е символизиран от легендарното лого "Starball". Само най-елитните европейски футболни клубове, участват в турнира и всички погледи са насочени към техните знаменити играчи. Всеки от тях ще направи всичко сега, за да бъде следващата футболна легенда.

Привлекателната опаковка с отличителното лого на турнира "Starball", се подсилва с цвета на турнира - дълбок нюанс на синьото преплетен с блестящ сребърен цвят. Резултатът? Спортен, мъжествен вид, който се разпознава от футболните фенове по целия свят.

4,89 лв. xПодобни продукти

PLAYBOY KING of the Game M Део Спрей 150ml  PLAYBOY KING of the Game M Део Спрей 150ml 4,90 лв. 3,65 лв.
PLAYBOY VIP M Део Спрей 150ml  PLAYBOY VIP M Део Спрей 150ml 4,90 лв. 3,65 лв.
Adidas Men Adipure Део спрей 150 мл Adidas Men Adipure Део спрей 150 мл 4,89 лв.
Adidas Men Ice Dive Дезодорант 150 мл Adidas Men Ice Dive Дезодорант 150 мл 4,89 лв.